Contact

contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Meld het ons via onderstaand formulier! Schroom niet om contact met ons te zoeken als u onzeker bent over een behandeling of nog met vragen zit. Wij helpen u graag verder.

U vindt onze praktijk op het volgende adres:

Dental Oris Bunschoten
Velduil 3
3752 SB Bunschoten

Algemene vragen/afspraken
info@dentalorisbunschoten.nl

Patiƫntendossiers
zorg@dentalorisbunschoten.nl

Klachten
klachten@dentalorisbunschoten.nl

Vragen over rekening
factuur@dentalorisbunschoten.nl

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 033-298 64 46 - 's Avonds, in het weekend en op feestdagen is de praktijk gesloten. Heeft u toch de hulp van een tandarts nodig maak dan gebruik van de spoeddienst. Let op: de spoeddienst is er alleen voor echte noodgevallen.
Bel voor noodgevallen met nummer 0900-8602.

Mocht je na een behandeling toch een klacht hebben, dan horen wij dat graag. Je kunt dan contact opnemen met de praktijk. Wij geloven er namelijk in dat we ook groeien van constante reflectie op onze behandelingen. Zo kunnen wij in de toekomst nog beter anticiperen op jouw behandelingen.

Ben je ontevreden met het resultaat of heb je veel last na een behandeling? Dan bieden wij een gratis mondonderzoek aan om het probleem te herleiden. Er wordt in samenspraak gezocht naar een oplossing tot jij tevreden bent.

U kunt ook het Tandheelkundig Informatie Punt bellen, 0900-2025012 (90 cent per gesprek) of via de website www.allesoverhetgebit.nl contact opnemen met de klachtenfunctionaris van de KNMT.