Dental Oris

Over de praktijk

Wij verwelkomen je graag in onze tandarts- en mondhygiënistenpraktijk in Bunschoten

Bij Dental Oris staan jouw wensen centraal. Daarom plannen wij voor de eerste afspraak kosteloos meer tijd in om jouw verwachtingen, klachten en wensen te bespreken. Vervolgens stellen we samen een persoonlijk behandelplan op, waarbij jij de regie hebt. Geen verrassingen, maar weten waar je aan toe bent. Daarnaast vinden wij het belangrijk om transparant te handelen dus bespreken we vooraf zowel de behandeling als de kosten ervan. Met deze persoonlijke benadering leveren wij zorg op maat.

Door te werken met steeds dezelfde behandelaar willen we het vertrouwen met patiënten versterken. Ook word er tijdens behandelingen altijd stapsgewijs uitgelegd wat er gaat gebeuren en waarom. Je bent altijd welkom voor advies, (na)zorg of als je ergens nog niet helemaal tevreden over bent.

Maak een afspraak voor jouw glunderende glimlach!

Afspraak maken

Duurzame praktijk

We realiseren ons dat een tandartspraktijk nooit 100% duurzaam kan zijn. Wel willen wij streven naar een zo duurzaam mogelijke praktijk. Dit betekent voor ons dat wij aan de volgende generatie denken en een bijdrage willen leveren aan het milieu.

meer over onze werkwijze

Onze vestigingen

Dental oris is actief op verschillende locaties.

Locatie

Amsterdam

Theophile de Bockstraat 35
1058 TX Amsterdam
Lees verder

Locatie

Bunschoten

Velduil 3
3752 SB Bunschoten
Lees verder

Locatie

Zaandam

Vincent van Goghweg 1
1506 JB Zaandam
Lees verder

Wij staan voor je klaar

Maak een afspraak

Met goede mondhygiëne kunnen vrijwel alle gebitsproblemen voorkomen worden, zoals ontstoken tandvlees of gaatjes. Maak snel een afspraak met een van onze tandartsen.