De praktijk

Belangrijke informatie

op deze pagina vind je alle belangrijke informatie en dingen die je moet weten over Dental Oris. Nog steeds vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

#

Hoe pakken wij een bezoek aan?

Tijdens een eerste afspraak plannen we kosteloos meer tijd in om jouw verwachtingen, klachten en wensen te bespreken. Vervolgens stellen wij samen met jou een behandelplan op, waarbij jij de regie hebt. We vinden het daarbij belangrijk om transparant te handelen dus we bespreken niet alleen de behandeling, maar ook de kosten die daarbij komen kijken.
  • Vooraf bespreken we wat je exact kunt verwachten van een behandeling bij onze tandarts.
  • Na de eerste afspraak maken we samen een plan van aanpak voor het vervolgtraject.
  • Tijdens de behandeling lopen we stapsgewijs met je door wat er gaat gebeuren.
  • Jij bepaalt het tempo tijdens de behandeling, waarbij er altijd rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld angst.

#

Spoed

Bij een dringend spoedgeval graag op werkdagen voor 09:30 uur bellen. Voor spoedgevallen en pijnklachten buiten openingstijden van de praktijk kun je contact opnemen met onderstaande praktijk.

Spoedtandarts

Adres:
Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort
Telefoon:
0900-8602 24 uur per dag / 7 dagen in de week

#

Nieuwe patiënten

Bij Dental Oris is het mogelijk om je als nieuwe patiënt in te schrijven en meteen een afspraak te maken. Vul het inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te plannen.

Voor de eerste afspraak zal er kosteloos meer tijd worden ingepland omdat de mondhygiënist of tandarts eerst wil weten wat jij van ons verwacht. Na een kennismaking horen we graag wat jouw wensen en klachten zijn en bespreken we de voorgeschiedenis van je gebit. Op basis hiervan zullen we kijken naar welk onderhoud er nu nodig is.

Voor vragen of meer informatie kun je ons altijd bellen, mailen of WhatsAppen of loop gezellig langs. We zien je graag in de praktijk!

Inschrijven

#

Klachtenregeling

Mocht je na een behandeling een klacht hebben, dan horen wij dat graag. Je kunt dan contact opnemen met de praktijk. Wij geloven er namelijk in dat we alleen maar kunnen verbeteren door feedback op onze behandelingen. Zo kunnen wij in de toekomst onze patiënten nog betere zorg geven.

Ben je ontevreden met het resultaat of heb je veel last na een behandeling? Dan bieden wij een gratis mondonderzoek aan om het probleem te herleiden. Er wordt in samenspraak gezocht naar een oplossing tot jij tevreden bent.

Contact opnemen

#

Tarieven

Goede en eerlijke zorg staat hoog in het vaandel.

Je betaalt per uitgevoerde verrichting in het vooraf besproken behandelplan. Hiervoor worden de tarieven gehanteerd die landelijk zijn vastgesteld door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit). Voorafgaand aan de behandeling heb je inzicht in de begroting op maat. Elke verrichting heeft een aangewezen code die op de rekening zichtbaar is. In de avond en in het weekend zijn deze tarieven gelijk.

Wij staan voor je klaar

Maak een afspraak

Met goede mondhygiëne kunnen vrijwel alle gebitsproblemen voorkomen worden, zoals ontstoken tandvlees of gaatjes. Maak snel een afspraak met een van onze tandartsen.