Onze experts staan voor je klaar

Onze behandelingen

Met goede mondhygiëne kunnen vrijwel alle gebitsproblemen voorkomen worden, zoals ontstoken tandvlees of gaatjes. Daarom raden we aan om regelmatig langs te gaan bij de mondhygiënist.

Periodieke controle

Een gezond gebit en stralende lach zijn belangrijk voor je algehele gezondheid en voor je zelfvertrouwen. Daarom doen we er bij Dental Oris alles aan om je mond gezond te maken én houden!
Lees verder →

Angstige patiënten

Ben je bang voor een behandeling bij de tandarts? Stel je een afspraak steeds uit of sla je het zelfs helemaal over? Je bent niet alleen. Onze mondhygiëniste Maria is er om jou een zo aangenaam mogelijke behandeling te geven en je over die angst heen te helpen.
Lees verder →

Cariës (gaatjes)

Cariës, ook wel gaatjes of tandbederf, is het meest voorkomende gebitsprobleem in de wereld. Tandplak is hiervan de grootste boosdoener. Om tand- of kiespijn te genezen en verder verderf te voorkomen, worden gaatjes door de tandarts gevuld.
Lees verder →

Kronen en bruggen

Wanneer een tand of kies te erg beschadigd is en niet gered kan worden met een vulling, kan een kroon geplaatst worden. Bij het ontbreken van een of meer tanden of kiezen, kan een brug gemaakt worden om deze te vervangen.
Lees verder →

Tanden sealen

Groefjes en putjes in je gebit zijn kwetsbare plekken, omdat je die niet goed kunt bereiken met een tandenborstel. Sealen beschermt deze plekken met een dun laagje kunststoflak en maakt het poetsoppervlak egaler.
Lees verder →

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling kan nodig zijn om een tand of kies te behouden als de wortel ernstig ontstoken of geïnfecteerd is. Tandpijn en gevoeligheid voor warmte en kou zijn de meest voorkomende symptomen van zo’n ontsteking.
Lees verder →

Wij staan voor je klaar

Maak een afspraak

Met goede mondhygiëne kunnen vrijwel alle gebitsproblemen voorkomen worden, zoals ontstoken tandvlees of gaatjes. Maak snel een afspraak met een van onze tandartsen.