Onze praktijk

Onze praktijk richt zich op optimale zorg voor al onze patiënten. Graag besteden wij daarom extra tijd en aandacht aan kinderen en angstige patiënten. Zo kunnen ook zij met een gerust hart naar de tandarts!

Openingstijden                          Telefonisch bereikbaar
Maandag 09:00 – 17:00             Maandag 09:00 – 17:00

Dinsdag 09:00 – 17:00               Dinsdag 09:00 – 17:00       

Woensdag 09:00 – 17:00            Woensdag 09:00 – 17:00

Donderdag 09.00 – 17:00          Donderdag 09:00 14:30

 Gesloten                                     Vrijdag 09:00 – 13:00

Afspraak maken

Tussen 9 en 17 uur ’s kunt u telefonisch een afspraak maken met onze assistente. Wij proberen altijd op korte termijn ruimte voor u te reserveren. Let op, als u voor het eerst in onze praktijk komt, dient u uw ID-kaart en verzekeringspasje mee te nemen.

Wij vragen u altijd wijzigingen door te geven van

  • Adres/Email-adres/Telefoonnummer
  • Verzekeringsmaatschappij
  • Gezondheid en/ of medicijnen

Afspraak annuleren
Wilt u een afspraak annuleren? Doe dat dan minimaal 24 uur van te voren. Dit mag ook per e-mail. Als u niet op tijd afzegt, kan het zijn dat we kosten in rekening moeten brengen voor de tijd die stond ingepland.

Als service sturen wij u een herinneringsmail van uw afspraak. U blijft echter te allen tijde verantwoordelijk om uw afspraak in uw agenda te zetten. Deze service is een additionele dienst, maar er kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

WiFi internet
Onze gehele praktijk is voorzien van gratis WiFi internet, zodat u tijdens het wachten altijd met uw mobiele telefoon of tablet op internet kunt.

Algemene verordening gegevensbescherming
Wij gaan ten allen tijde volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming met uw persoonsgegevens om. Mocht u hier vragen of klachten over hebben, horen wij dit graag van u. U kunt ook contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl of tel.nr. 0900-2001201

Kwaliteitsnormen
Onze praktijk vindt het belangrijk dat de patiënten verzekerd zijn van de meest actuele kennis op tandheelkundig gebied en dat de kwaliteitsnormen getoetst zijn. Daarom doen wij regelmatig met het hele team aan nascholing en zijn wij: