Team

Maria (Geregistreerd Mondhygiënist)

BIG registratie nummer: 59928802979

Ik heb gedurende mijn opleiding en mijn werk geleerd om goed met angstige patiënten om te gaan en naar hun wensen te luisteren. Daarnaast kan ik begrijpen dat taal soms een probleem kan zijn bij het uiten van uw wens. Ik spreek goed Nederlands, Engels, Koerdisch en Arabisch en ik kan u helpen met het onderhouden van uw gebit. 

Door mijn ervaring en rustige houding heb ik veel ervaring met bange patiënten.  Wat kunt u van mij verwachten? Ik zal u vertellen wat ik in de mond zie en wat de eventuele behandelingen zijn.  Daarnaast is de keuze altijd aan u hoe wij verder gaan behandelen. 

                                             

Carolien Schut (Tandarts
BIG registratie nummer: 39023823602

Nadat ik in 1989 ben afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, ben ik naar Duitsland verhuisd, waar ik twintig jaar een eigen tandartspraktijk heb gehad. In 2008 kwam ik terug naar Nederland. Ik werkte een aantal jaren als tandarts-medewerker in verschillende praktijken maar de wens om weer eigen praktijk te hebben bleef. In 2013 werd ik trotse eigenaar van de knusse tandartspraktijk aan de Velduil. Na een enorme renovatie is de praktijk modern en fris met 2 complete behandelkamers.

Het is vreselijk leuk om aanvoerder te zijn van een groep gedreven collega’s en elke dag weer een uitdaging om te zorgen dat zowel patiënten als personeel tevreden zijn. Met name kinderen en patiënten die bang zijn voor de tandarts zijn mijn specialiteit. Vandaar ook dat ik meteen enthousiast werd van het nieuwe keurmerk ‘De lieve tandarts’ (www.delievetandarts.nl) en ik ben erg trots dat ik dit nieuwe keurmerk heb mogen ontvangen. Ik probeer elke patiënt de persoonlijke aandacht te geven die hij nodig heeft. Ik hou van duidelijkheid en streef er naar dat helder is wat een behandeling inhoudt en wat het gaat kosten, waarbij ik een hekel heb aan overbodige toestanden.

                                                   Ik ben aanwezig van maandag t/m donderdag.

Nina Paulusma (Tandarts)
BIG registratie nummer: 59930155002

Sinds augustus 2021 ben ik afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Nu ben ik weer terug in Leusden.
Vroeger wist ik nog niet wat ik wilde worden, via een beroepenmarkt ben ik op de studie tandheelkunde gekomen en ik ben nog altijd enthousiast over het vak.
Ik houd ervan mensen te helpen aan een goede mondgezondheid en om samen de beste beslissingen te maken voor hun gebit.
Het is erg fijn om in zo'n gezellig team te starten.

Ik ben op de dinsdagen aanwezig.

Fabiënne Cosijnse (Mondhygiëniste)
BIG registratie nummer: 19928554779

Als kind mocht ik af en toe meekijken in de praktijk van mijn moeder die ook mondhygiënist is. Dat vond ik altijd erg leuk. Ik kreeg het dus met de paplepel ingegoten en het was niet meer dan logisch dat ik in dit vak terecht ben gekomen.  

In juni 2019 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Utrecht als mondhygiënist, inmiddels ben ik alweer een jaar met veel plezier aan het werk. Ik richt mij vooral op preventie en mondverzorging om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Mensen weten soms niet zo goed wat er in de mond gebeurt. Daarom geef ik vaak voorlichting over de mondhygiëne en de processen die zich in de mond afspelen. Hiermee voorkom ik zoveel als mogelijk problemen die zouden kunnen optreden. Het is inspirerend om met patiënten om te gaan, ze medisch te helpen en vooral om hun mond gezond te krijgen en houden. Wat is er nu leuker dan een patiënt stralend, fris en schoon je stoel uit te laten komen?    
Ook sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten.
 
                                                   Ik ben aanwezig op maandag en woensdag.

Jannie de Graaf - Huijgen (Preventie-/Tandarts-assistente)

Mijn naam is Jannie de Graaf-Huijgen. Ik ben opgegroeid in Eemdijk, maar woon nu al weer heel wat jaren in Bunschoten. In 2013 ben ik begonnen als tandartsassistente en sinds december 2015 ben ik met veel plezier aan het werk in deze praktijk. Mijn werk bestaat uit het assisteren van de tandarts aan de stoel en bij de balie. In januari 2019 heb ik mijn diploma voor preventie-assistente gehaald. Deze zelfstandige behandelingen vind ik een leuke aanvulling op mijn dagelijkse werkzaamheden. Verder ben ik ingeschreven in het ' Register Preventie Assistenten'  zie hieronder.

 

 

Ik werk van maandag tot en met donderdag.

Samiyeh Shaaban Zadeh (Tandartsassistente)

Hallo, ik ben Samiyeh. Nog niet zo lang geleden heb ik de opleiding tot tandartsassistente afgerond. Het beroep spreekt mij aan omdat ik het belangrijk vind dat mensen een gezonde mond hebben. Ik vind het leuk om bij praktijk Schut te werken, het is een gezellig klein team, ik werk voornamelijk aan de stoel en in de steri.

Ik werk op de dinsdag, woensdag en donderdag.

Moniek Verberg (Balie assistente)

Mijn naam is Moniek Verberg en sinds 2021 woon ik in het mooie Bunschoten-Spakenburg.
Geboren in Leiden, getogen in Amersfoort.

In 1991 startte mijn loopbaan bij een coöperatieve vereniging in de meubelbranche als management assistente. Tot heden ben ik werkzaam geweest als assistente bij commerciële bedrijven en in de zakelijke dienstverlening.

Eind 2021 stuitte ik op de vacature van balie assistente bij “De lieve tandarts” in het dorp, welke mij erg aansprak. Sinds die tijd werk ik met heel veel plezier bij Tandartspraktijk Schut, waar u contact met mij zult hebben aan de balie of aan de telefoon voor het maken van afspraken. Ik werk op maandag- tot en met donderdagochtend.

Geef een antwoord