Team

Maria (Geregistreerd Mondhygiënist)

BIG registratie nummer: 59928802979

Ik heb gedurende mijn opleiding en mijn werk geleerd om goed met angstige patiënten om te gaan en naar hun wensen te luisteren. Daarnaast kan ik begrijpen dat taal soms een probleem kan zijn bij het uiten van uw wens. Ik spreek goed Nederlands, Engels, Koerdisch en Arabisch en ik kan u helpen met het onderhouden van uw gebit. 

Door mijn ervaring en rustige houding heb ik veel ervaring met bange patiënten.  Wat kunt u van mij verwachten? Ik zal u vertellen wat ik in de mond zie en wat de eventuele behandelingen zijn.  Daarnaast is de keuze altijd aan u hoe wij verder gaan behandelen. 

                                             

Nadine (Tandarts)

Mijn naam is Nadine Tiller. In 2015 ben ik afgestudeerd aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). 
Op dit moment heb ik het erg naar mijn zin in een grote groepspraktijk in Lelystad. Toch mis ik het ‘gemoedelijke’ van een kleine praktijk en vandaar dat ik besloten heb om mijn werkdagen te verdelen over 2 praktijken. 

Ik vind het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en neem de tijd om hun wensen, vragen en eventuele angsten te bespreken. Ook geef ik graag duidelijke voorlichting en uitleg, zodat u weet wat er in uw mond speelt en ik hoop dat u naar aanleiding van mijn informatie zelf een weloverwogen beslissing over uw gebit kunt nemen. 

Daarnaast probeer ik een behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen door u bijvoorbeeld op de hoogte te houden van de voortgang en bij het zien van een pijnsignaal of bijvoorbeeld ongemak door het water zal ik u altijd vragen of mijn assistente en ik de pijn/het ongemak kunnen verhelpen. 

Ik hoop van harte dat u aan het eind van een consult of behandeling goed geïnformeerd en met tevreden gevoel (en een mooi resultaat) naar huis gaat en ik hoop u tijdens uw volgende controle weer terug te zien! 

BIG registratie nummer: 19920316602

Ik ben aanwezig op de dinsdagen en donderdagen!

                                             

Jasmina (tandarts)

BIG registratie nummer: 9920165802

Als tandarts vind ik het fijn om angstige patiënten te helpen. Door mijn rustige houding voelen patiënten zich vaak op hun gemak. Ik neem graag de tijd voor jou en denk altijd in oplossingen. Door mijn persoonlijke aanpak zoek ik samen met jou naar een oplossing die bij jou past! Ik bied dan ook graag zorg op maat! Tot snel in de praktijk! 
 
 Ik ben aanwezig op Maandagen en Woensdagen

Samiyeh Shaaban Zadeh (Tandartsassistente)

Hallo, ik ben Samiyeh. Nog niet zo lang geleden heb ik de opleiding tot tandartsassistente afgerond. Het beroep spreekt mij aan omdat ik het belangrijk vind dat mensen een gezonde mond hebben. Ik vind het leuk om bij praktijk Schut te werken, het is een gezellig klein team, ik werk voornamelijk aan de stoel en in de steri.

Ik werk op de dinsdag, woensdag en donderdag.

Denise (allround Tandarts assistente )

Hoi allemaal, ik ben Denise, een allround tandartsassistente. Door mijn werkervaring en deskundigheid zal ik in deze kleine gezellige praktijk verschillende werkzaamheden uitvoeren. Ik zal naast assisteren ook preventie doen bij kinderen en balie werkzaamheden.  Tot snel in de praktijk! 

Ik werk op de Dinsdagen en donderdagen.

Youssra (Preventieassistentie)

Tegen het einde van een economische studie voelde ik al snel de kriebels om de tandheelkunde in te gaan. Daarom besloot ik na het behalen van mijn bachelor diploma de studie Mondzorgkunde te gaan doen waar ik word opgeleid tot mondhygiënist. Mijn interessegebieden zijn kindertandheelkunde, parodontologie en esthetiek. Met name met kinderen werken trekt mij enorm aan. Een goed begin is het halve werk. Daarom vind ik het belangrijk om kinderen al van jongs af aan de juiste mondzorg te bieden.  

 
 Ik ben aanwezig op Dinsdagen en Zaterdagen

Moniek Verberg (Balie assistente)

Mijn naam is Moniek Verberg en sinds 2021 woon ik in het mooie Bunschoten-Spakenburg.
Geboren in Leiden, getogen in Amersfoort.

In 1991 startte mijn loopbaan bij een coöperatieve vereniging in de meubelbranche als management assistente. Tot heden ben ik werkzaam geweest als assistente bij commerciële bedrijven en in de zakelijke dienstverlening.

Eind 2021 stuitte ik op de vacature van balie assistente bij “De lieve tandarts” in het dorp, welke mij erg aansprak. Sinds die tijd werk ik met heel veel plezier bij Tandartspraktijk Schut, waar u contact met mij zult hebben aan de balie of aan de telefoon voor het maken van afspraken. Ik werk op maandag- tot en met donderdagochtend.

Geef een antwoord